Kennismaking

In een videocall maken we kennis, vertel ik wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Misschien heb je al vastomlijnde ideeën over wat je wil of finetunen we jouw wensen samen. Alles kan!

Offerte

Na ons gesprek ontvang je een offerte via de mail. Zo kun je alles nog eens rustig op een rij zetten. Ook de klik is belangrijk, als je werk uit handen geeft. Voel je ‘m?

Aan de slag

Door het houden van een kick-off maken we een vliegende start. We spreken hierin alle details af zodat ik aan de slag kan op de manier die bij jou en jouw bedrijf past. Onze afspraken leggen we vast in de overeenkomst van opdracht. Ook spreken we gelijk een evaluatiemoment af; ik vind het belangrijk om periodiek te checken hoe het loopt voor ons allebei.

Verlengen of afronden

De einddatum van het project komt in zicht of de afgesproken termijn loopt af. We ronden zorgvuldig af en je ontvangt alle stukken, gegevens en accounts van mij retour. Wil je de opdracht liever verlengen? Natuurlijk behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Kennismaking

In een videocall maken we kennis, vertel ik wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Misschien heb je al vastomlijnde ideeën over wat je wil of finetunen we jouw wensen samen. Alles kan!

Offerte

Na ons gesprek ontvang je een offerte via de mail. Zo kun je alles nog eens rustig op een rij zetten. Ook de klik is belangrijk, als je werk uit handen geeft. Voel je ‘m?

Aan de slag

Door het houden van een kick-off maken we een vliegende start. We spreken hierin alle details af zodat ik aan de slag kan op de manier die bij jou en jouw bedrijf past. Onze afspraken leggen we vast in de overeenkomst van opdracht. Ook spreken we gelijk een evaluatiemoment af; ik vind het belangrijk om periodiek te checken hoe het loopt voor ons allebei.

Verlengen of afronden

De einddatum van het project komt in zicht of de afgesproken termijn loopt af. We ronden zorgvuldig af en je ontvangt alle stukken, gegevens en accounts van mij retour. Wil je de opdracht liever verlengen? Natuurlijk behoort ook dat tot de mogelijkheden.