Reviews

Ik heb met grote tevredenheid met diverse klanten samengewerkt. Dat dit wederzijds was, blijkt uit onderstaande waarderingen. Ook geïnteresseerd in een samenwerking?

Contact opnemen

Ellis heeft zichzelf bijzonder snel ingewerkt in onze organisatie en werkwijze. Ze wist daarbij direct de belangrijkste acties op te pakken en mijn eigen actielijst flink te verkorten. Daarnaast kon ze de bestaande processen draaiend houden en verbeteren waar nodig. Ze is scherp op details, en weet op effectieve wijze met het hele team een goede samenwerking op te zetten.

Ik ben bijzonder blij met de hulp die Ellis ons heeft geboden, en heb met veel plezier met haar samengewerkt.

Ellis is een professional die het uitzonderlijke talent heeft om direct in te stromen alsof zij al jaren onderdeel van je organisatie is. Ze werkt snel, accuraat en denkt mee met de organisatie. Ellis is betrouwbaar, dienstbaar, flexibel en overlegd goed.

Haar brede inzetbaarheid – zowel qua niveau als type werkzaamheden – maakt haar de ideale (virtuele) persoonlijke assistent. En bovenal is Ellis een ontzettend fijn mens. Na een periode van intensieve ondersteuning is het jammer om afscheid van haar te nemen.

We kennen Ellis al vele jaren en in verschillende rollen. Als ExpertPanel-lid (deskundige op haar vakgebied en netwerker), gastvrouw (attent en verbindend), als dagvoorzitter bij onze Kennismiddagen en als Virtual Assistant (steun en toeverlaat, betrouwbaar, integer, sparringpartner). Alle belangrijke competenties die je zoekt in een professionele ondersteuning heeft Ellis in haar DNA!

Met haar kennis en expertise vanuit deze rollen is Ellis ook aan Kennismiddagen verbonden als programmamanager van een van de 4-daagse opleidingen Bestuursassistent en als adviseur/coach voor doorlichting van bestuurssecretariaten.

Wat een indruk heeft Ellis op mij en het hele team gemaakt.

Nog nooit heb ik meegemaakt dat iemand direct aan de slag ging zonder inwerkperiode. Een hele snelle start en binnen no time groeide Ellis uit tot backbone van de HCA-programma’s.

Ellis is een fijne persoon om mee te werken, vrolijk, vriendelijk, scherp en helpend. Ellis heeft erg veel in haar mars en ze heeft het fantastisch gedaan.